Qui som

HISTORIA

La família Tobella va deixar el poble de Sant Esteve Sesrovires fa més de 60 anys per instal·lar-se a Barcelona, obrint una polleria al carrer Vilamarí.

L’any 1987 l’Antonio Tobella amb dos dels seus fills, l’Albert i la Marta, inauguren una polleria-xarcuteria al carrer València 555, amb el nom de CASA TOBELLA.

LA BOTIGA

CASA TOBELLA és la botiga del carrer València 555 de Barcelona, on elaborem i comercialitzem productes tradicionals de xarcuteria, carnisseria i polleria.

Al front del negoci hi ha la Marta Tobella que, juntament amb un equip de professionals compost per 7 persones, treballa dia rere dia per oferir el millor producte i el millor servei personalitzat.

Els nostres valors són la il·lusió, la professionalitat, l’esforç, l’esperit de servei i la qualitat. Només així hem pogut forjar una clientela que ens acompanya i ens premia amb la seva gratitud i fidelitat durant tot aquest temps.

L’ any 2016 iniciem un nou repte: la botiga online. Amb ella volem oferir el nostre servei de qualitat i proximitat a aquelles persones que, pel motiu que sigui, no poden desplaçar-se fins a la nostra botiga.

SERVEIS:
Elaboració de plats cuinats
Xarcuteria
Carnisseria
Polleria
Degustació
Servei de càtering
Regals per empreses i particulars
Comandes on-line a través de la nostra web
Servei a domicili